Workshop ‘Klankkleuren’ – Cello Biënnale Amsterdam

Workshop klankkleuren celloklas cello biënnale 2018 klankkas

Heb jij altijd al eens de cello willen proberen? Kom dan naar de Cello Biënnale in Amsterdam (18 – 27 oktober 2018)! Voor jong en oud organiseer ik een workshop ‘Klankkleuren’ in de Klankkas. Deze glazen kas vind je tijdens de Cello Biënnale naast de stand van de Cellowinkel in Muziekgebouw aan ‘t IJ.

Klankkleuren voor jongeren (16+) en volwassenen

Jongeren (16+) en volwassenen kunnen zich elke dag aanmelden bij de stand van de Cellowinkel. We zoeken dan samen een geschikt moment om in de Klankkas aan de slag te gaan. Dat kan individueel of in een tweetal. De workshop kost €5,- per persoon en duurt ongeveer 20 minuten. Je kunt de Klankkas ook gebruiken om producten uit de cellowinkel uit te proberen. Daaraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Klankkleuren voor kinderen (5 – 15 jaar)

Speciaal voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar heb ik de Klankkas op aparte tijden gereserveerd (zie hieronder). Tijdens de workshop leer je van alles over de cello. Hoe je achter de cello zit, welke snaren er op de cello zitten, hoe je strijkt en wat voor klanken je allemaal kunt maken. Misschien lukt het zelfs om samen muziek te maken. Na de workshop loop je nog even langs bij de stand van de Cellowinkel en krijg je een leuk aandenken aan je eerste kennismaking met de cello.

De workshop Klankkleuren voor kinderen is gratis.